YO-INFO

Koeaika on 6 tuntia: klo 9.00 – 15.00, jos kokelas kirjoittaa kaksi valinnaista kieltä, voi hän käyttää aikaa 8 tuntia

• Saavu paikalle ajoissa, oma kone 8.00, jos käytät koulun konetta 8.20.

• Koneen lisäksi tarvitset kuulokkeet, jos käytät hiirtä, sen pitää olla langallinen. Kuulokkeissa ei saa olla ollenkaan langatonta toimintoa.

• Saliin ei tuoda kännyköitä, älykelloja, eikä minkäänlaisia laukkuja tms.

• Eväät on purettava koulun toimittamille lautasille ennen omalle paikalle menoa.

• Vaatteissa, juomapulloissa ja eväskääreissä jne. ei saa olla mitään luettavaa tekstiä. Tarvittaessa ne on teipattava peittoon.

• Koejärjestelmään kirjautuessa sinun tulee tietää henkilötunnuksesi

• Kokeen alettua et voi enää kysyä valvojilta ohjeita kokeen tekemiseen liittyen

• Teknisten ongelmien kohdatessa tai halutessasi lisää konseptipaperia, nosta käsi ylös

• WC-käynnit vain valvojan saattamana

• Näyttö on pimennettävä ennen paikalta poistumista. Abitin näytössä on oikeassa yläkulmassa lukon kuva, klikkaa sitä tai taita paperi ruudun peitoksi.

• Koetilaisuudesta saa lähteä aikaisintaan klo 12.00

• Klikkaa: päätä koe.

• Kun irroitat käynnistystikun koneestasi, koetta ei saa enää jatkaa.

• Jos suoritukseen on tilapäisesti vaikuttanut sairaus tai esim. vaikeat kotiolot, tulee sairaudesta esittää lääkärintodistus ja muista syistä riittävä selvitys. Jos sairastut, ota yhteyttä rehtoriin!

• Todistuksia ei oteta huomioon kokeita korjattaessa, vaan niiden merkityksen tutkii erillinen työryhmä

Tarkempia ohjeita: https://www.ylioppilastutkinto.fi/ylioppilastutkinto/kokelaille

KOEPÄIVÄT LUKUVUONNA 2021-2022

SYKSY 2021:

13.9. Äidinkieli, lukutaito

15.9. Psykologia, filosofia, historia, fysiikka, biologia

17.9. Vieras kieli, pitkä oppimäärä

20.9. Ruotsi

21.9. Matematiikka

23.9. Uskonto, elämänkatsomustieto, yhteiskuntaoppi, kemia, maantiede, terveystieto

24.9. Äidinkieli, kirjoitustaito

27.9. Vieras kieli, lyhyt oppimäärä